Caddiemaster
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Shoot-Out 2019

seppanen a

Shoot-Out pelattiin tänäkin vuonna viime vuonna käyttöön otetulla formaatilla. Karsinta kilpailuun tapahtui valkoiselta tiiltä 10 reiän karsinnalla väylillä 15, 16 ja 1-8. Kilpasarjassa meni jatkoon 8 parasta ja kolme seuraavaa pelaajaa pääsivät ns. lucky looser -ryhmään. Nämä lucky looserit pelasivat pääryhmän takana väylälle 13 asti omaa kilpailua. Heistä huonoin putosi aina joka väylällä pois, mutta samalla joukkoon liittyi mukaan pääryhmästä pudonnut pelaaja ja paras lucky looser pääsi sitten väylällä 13 takaisin pääkilpailuun. Harrastesarjassa varsinaiseen kilpailuun pääsi 6 pelaajaa.

Varsinaiseen kilpailuun suoraan karsinnasta selvisivät parhaan tuloksen (par) tehnyt Sami Santala sekä Antti Saviaho, Atte Siijärvi, Jarmo Turunen, Aulis Lehtinen, Antti Seppänen, Juhani Paasonen ja +5 (7 pelaajaa) tuloksen pelanneiden välillä suoritetun karsinnan jälkeen Timo Salonen. Samasta karsinnasta lucky loosereihin pääsivät Santtu Eskola, Tommi Rouvinen ja Petteri Laaksonen.

Shoot-Out alkoi väylältä yhdeksän ja bogeyn tehneet Turunen, Salonen, Lehtinen ja Paasonen uusivat greenibunkkerista. Turunen ja Paasonen olivat niin lähellä toisiaan, että kilpailun johtajana toiminut Jarmo Lonkola laittoi nämä kaksi lyömään bunkkerista uudestaan ja nyt Turunen pääsi jatkoon ja Paasonen lucky loosereihin.

Kymppiväylällä Salonen ja Siijärvi avasivat outtiin ja tekivät triplat, heidän välillä käytiin myös uusinta jatkopaikasta. Nyt oli sitten Siijärven vuoro siirtyä lucky looser -ryhmään.

Väylällä 11 Turusen avaus jäi lyhyeksi ja Salonen avasi oikealle sivuveteen. Muilla pallo oli paremmin pelissä. Saviahokin oli greenin takana pienissä ongelmissa, kun kolmas lyönti meni pitkäksi ja nojasi kiveen, mutta sieltä tehty bogey riitti, sillä tuplan tehneet Turunen ja Salonen uusivat. Nyt Turunen hävisi ja ryhmän vaihto oli tosiasia.

Väylällä 12 Saviaho löi avauksensa väyläbunkkeriin ja kun lyönti sieltä meni veteen, tuloksena oli tupla ja siirtyminen lucky loosereihin.

Väylällä 13 jäljellä oli 4 pelaajaa Santala, Seppänen, Salonen ja Lehtinen. Santalalle birdie ja Seppänen puttasi yllättäen lyhyehkön paarputin ohi ja lucky looserit kutsuivat Seppälää. Tämän väylän jälkeen edellä mainitun ryhmän paras pääsi takaisin pääryhmään. Lucky loosereissa olivat mukana Siijärvi, Saviaho, Turunen sekä juuri sinne pudonnut Seppälä. Paareilla uusintaan menivät Saviaho, Turunen ja Seppänen. Nyt tarkin greenin edessä olevan lammikon takaa suoritetussa uusinnassa oli Seppänen ja käynti lucky loosereissa jäi väylän mittaiseksi.

14 väylällä Lehtinen avasi reilusti vasemmalla, Salonen bunkkeriin, Santala hieman pitkäksi ja Seppänen vasemmalle forellegreenille. Nyt Lehtinen ja Salonen tekivät bogeyt ja heistä uusinnan jälkeen jatkoi Lehtinen.

Kilpailu siirtyi väylälle 17. Seppänen ja Lehtinen olivat avauksen jälkeen hyvin väylällä. Santala löi driverilla vasemmalle väylän 18 punaisen tiin ja väylän 17 greenin välimaastoon. Kaikki tekivät paarit. Kolmen miehen uusinta pelattiin väylän 18 tiiboxista väylän 17 reikään asti. Ensimmäisellä kierroksella Santala 2 lyöntiä ja muut 3, Santala finaaliin. Lehtinen ja Seppänen löivät samasta paikasta uudelleen ja nyt lähimmäksi lyönyt pääsi finaaliin. Tässä paremmin onnistui Seppänen ja Lehtinen jäi kilpailussa kolmanneksi.

Finaaliin siis Seppänen ja Santala. Seppäsen avaus väylällä 18 oikealle koivujen lähelle, Santala yritti lammen yli, mutta lyönti jäi hieman lyhyeksi, joten hänellä kolmas lähti lammen takaa, sieltä Santala löi hieman greenistä pitkäksi. Seppälän toinen lyönti raffista jäi reilusti greenistä vajaaksi ja kun hänen kolmas lyönti jäi lipusta jonkun verran lyhyeksi, oli tilanne vielä täysin auki. Neljänsien lyöntien jälkeen Seppänen oli vajaassa kahdessa metrissä ja Santala reilussa metrissä. Seppänen puttasi ensin omansa reikään ja kun Santalan putti lipui aavistuksen ohi, oli Antti Seppänen vuoden 2019 voittaja. Väylän 17 tiillä Seppänen kertoi pudonneensa sillä väylällä vuosi sitten ja nyt tarkoitus oli parantaa ja tämähän toteutui sitten ihan kunnolla. Kilpasarjan kolme parasta olivat siis lyhyessä voittopuheessa pelikavereita kiittänyt Antti Seppänen, Sami Santala ja Aulis Lehtinen.

shoot19 voittaja

Harrastesarjassa jatkoon oli päässyt +7 tuloksella. Karsinnan paras oli tuloksella +2 Jukka Nevalainen ja harrastesarja pelattiin siis keltaiselta tiiltä. Kilpailu alkoi väylältä 12 ja siinä tippui Jani Myllylä tuplalla. Tuplan veden kautta tehnyt Kari Petäjä putosi väylällä 13 ja väylällä 14 bunkkerin reunaan lyönyt Jani Talvitie teki vuorostaan tuplan ja kisa oli hänen osalta ohi. Jari Torkkel putosi bogeylla seuraavana ja finaalissa väylällä 18 olivat Pasi Virtanen sekä karsinnan voittanut Jukka Nevalainen. Virtanen teki paarin ja voitti Nevalaisen lyönnillä. Voittopuheessaan Virtanen oli jo yllättynyt siitä, että pääsi karsinnasta läpi, saati että pärjäisi itse kilpailussa, mutta peli kun kulki mukavasti, niin voitto oli tosiasia.

Kisakuvia täällä: https://hyvigolf.kuvat.fi/kuvat/Shoot+Out+2019/

MH

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit suolahuone 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit integrata 270
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit rantalainen 270
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit audi center 270
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270
hyg sponsorit medicin man 270
hyg sponsorit rkl 270
hyg sponsorit papula 270
hyg sponsorit quattro 270
hyg sponsorit vallila 270
hyg sponsorit seikkailusveitsi 270
hyg sponsorit sveitsi snacks 270
hyg sponsorit superpark 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit fennia  270