Kansallinen golfviikko tulee taas!

Kansallinen Golfviikko 2017 – Suomen Golfliiton 60-vuotisjuhlavuoden teemana naiset

Kansallinen Golfviikko toteutetaan tänä vuonna viidettä kertaa. Vuosi on myös Suomen Golfliiton 60-vuotisjuhlavuosi. Kesäkuun 5.–11. järjestettävän Golfviikon teema tänä vuonna on naiset. Golfviikko huipentuu Naisten sunnuntaihin 11.6.

Golfviikon aikana lajista kiinnostuneilla on mahdollisuus tutustua upeaan, sosiaaliseen ja terveyttä edistävään luontoliikuntalajiin Suomen Golfliiton 131 jäsenkentällä.

Golfviikon tavoitteena on madaltaa ihmisten kynnystä astua golfkentälle ja kutsua kaikki lajista kiinnostuneet tutustumaan harrastukseen. Golf on poikkeuksellisen monipuolinen laji, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Naiset arvostavat tutkitusti golfissa sosiaalisuutta ja luonnossa liikkumista.

Golf sopii hyvin kaikenikäisille ihmisille, sillä se on tehokasta, pitkäkestoista ja sopivan syketason liikuntaa, joka edistää myös lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Lisäksi raitis ulkoilma ja sosiaalinen kanssakäyminen vaikuttavat positiivisesti mielenlaatuun. Yhden kierroksen aikana kävellään keskimäärin noin kymmenen kilometrejä ja kulutetaan reilusti yli tuhat kilokaloria.

Golf, pienen pallon ja ison ilon peli, on liikuttanut suomalaisia jo yli 80 vuotta. Maassamme on nykyään jo 131 golfseuraa ja yli 140 000 golfin harrastajaa. Harrastajista noin 100 000 miehiä ja noin 40 000 naisia. Suomen Golfliiton Ladygolftoimikunnan tavoitteena on kasvattaa naisten ja tyttöjen harrastajamäärää 10 000 henkilöllä vuoteen 2020 mennessä. Suomen kentillä pelataan vuosittain yli kolme miljoonaa golfkierrosta ja kävellään yli 30 miljoonaa kilometriä.

Lajin aloittaa vuosittain lähes 10 000 uutta golfin harrastajaa. Suomen Golfliitto on golfseurojen yhteenlasketulla jäsenmäärällä Suomen Olympiakomitean suurin lajiliitto.

Tämän vuoden teemana on löytää uusia nais- ja tyttögolfareita sekä aktivoida jo pelaavat naisgolfarit kentälle. HyviGolf haluaa tukea naisten golfin harrastamista sekä lajin aloittamista tarjoamalla kaikille uusille golfin kokeilijoille rangepallot veloituksetta 5-11.6. Tämän lisäksi HyviGolfin pelioikeudenhaltijat voivat tuoda uusia kokeilijoita veloituksetta pelaamaan varsinaiselle kentälle. Naisille järjestetään myös kaksi ilmaista tutustumistapahtumaa torstaina sekä perjantaina 8-9.6. klo 18:00-19:00, jossa pääsee tutustumaan golfin saloihin.

golfviikkokuva

Ajanvarauslahtoaikanaytto
lahtoaikanaytto
naiset
seniorit
juniorit
facebook